Prijslijst

Op deze site is nog geen prijslijst beschikbaar. Deze is echter wel te vinden op www.belgianbeerboard.com. De bierlijst afzonderlijk kunt u ook via volgende link bekijken: http://img208.imageshack.us/img208/8387/prijslijstfebruari2013.jpg

Na de prijslijst van 17 januari 2014 heeft het zeer lang geduurd voor de al lang aangekondigde grondige aanpassing doorgevoerd werd, en nu is er een overgangsprijslijst die nog geregeld bijgewerkt wordt. Deze staat niet op internet.

Voortaan zijn er hier ook bieren van brouwerij Alvinne, die zich enkele jaren geleden in Moen vestigde.

Door het grote aanbod, lijkt het een goed idee om het aanbod van hun bieren hier in Sint Pietershof af te wisselen. Misschien wordt de kriek Kerasus een vaste waarde, waar dan een ander bier wisselend bij komt. De laatste aanwinsten van Alvinne zijn Potbier en Berliner framboos en nu ook de Wild-West kriek-framboos.

Op dit ogenblik is er dus de Kerasus 2010 (kriek) in 33 cl, 5,5% alcohol, voor de prijs van € 2,8. Er zijn ook andere bieren van Alvinne binnen: Cuvée Sofie (€ 19,9) en Kerasus 2013 (€15,9) in 50 cl en kriek-framboos Wild West (€ 15) in 33cl. Intussen staan deze bieren ook tussen de andere op de prijslijst.

Eén van de laatste aanwinsten op de bierlijst na Redenaar is Qantelaar.

Tripel Karmeliet werd uit het aanbod gegooid en ook Kwak en Tourtel.

Het witbier van Haacht, dat tot voor kort White by Mistic heette, is nu Blanche supper 8 geworden en van 25 naar 33 cl gegaan. Nu kost het € 2,7.

De framboos Girardin is uit voorraad.

 

Er zijn verschillende kolommen op de prijslijst. Links staat het alcoholpercentage en verder staan de bieren in kleine flesjes links en de grote rechts.

Terug naar startpagina

Terug naar pagina café